Mbulesat élastike për divan/krevat/karrige thjesht janě mënyra më e mirë për të mbrojtur mobiljet tuaja të vlefshme. Për shkak të élasticitetit të lartë (120%) që korrespondon me pothuajse me të gjitha llojet e tresheve, dysheve dhe kolltuqeve. Mbulesa e krevatit ne stilin Botanik do te sjelle ne dhomën e gjumin freskinë e sezonit pranveror. Bime, Insekte, Lule pikturojnë krevatin si një fushe me Lule. Dhoma e gjumit Merr një pamje fshatareske, e pastër dhe e freskët pikërisht siç e kërkon sezoni i ri. Mbulesat élastike për divanin tuaj të prodhuara në Itali. Mbulesa një ngjyrëshe është e thjeshte, Elegante, e rafinuar me Pak fjale zgjedhja ideale për çdo Dhome gjumi. Zgjedhja një ngjyrëshe është e Sigurt dhe NUK ne t`u zhgënjejë. Lojërat e ngjyrave i Japin Karakter dhe personalitet mbulesës se krevatit. Me Kontraste te pastra si AJO bardhe e Zi APO me gradient te ndryshme. Ngjyrat do ta bëjnë dhomën tuaj te gjumit me te vërtet unike dhe intime.

Mbulesa e krevatit shume ngjyrëshe me fantaszi do te jete një Element dallues ne një Dhome moderne. Mbulesa ne këtë Stil u pëlqen me se shumti dashamirëseve te detit dhe atmosferës verore. Me këtë Element Tekstili do te sillni ne dhomën e gjumit Boten ujore, guaska, oktapod ETJ. Një Loje e bukur ngjyrash dhe lulesh do ta beje mbulesën një Element me një pamje te rafinuar dhe elegante. Çdo gjë Luhet ne tonalitete te çelura dhe neutro ne një Dhome gjumi ku çdo gjë duket shume e sofistikuar. JO Vetëm do të mbrojn mobiljet tuaja, por Gjithashtu do të Jeni të Sigurt se Divani MBI të cilën Ju uleni është i pastër. Vetëm largoni ATO dhe Lani në lavatriçe dhe dhomën juaj e ditës sëirish do të shkëlqejë. Nëse keni kafshë shtëpiake këto mbulesa janě ideale për ju. JO Vetëm do të Ju bëjnë jetën më të lehtë PASI që pastrohen në lavatrice por Edhe janě rezistente në gërvishtje. . Cmimet janě për një copë dhe ndryshojnë varësishtë nga madhësia.

Zgjidhni opcionin e dëshiruar më poshtë. Te Holla, te gjera, horizontale, Vertikale ETJ. Vijat janě një Evergreen qe NUK kalojnë kurrë nga Moda mjafton te zgjidhni ne baze te tendencave te momentit dhe me stilin e përgjithshëm te dhomës. Kombinoni ngjyrat e photons duhura dhe Loja u be. Theke, pala, Tyl mbulesa ne stilin princëror ka pikërisht këto detaje. MBI te gjitha Behet fjale për një Dhome gjumi romantike. Aroma e freskët e luleve ndjehet ne mbulesën pranverore me fantazi lulesh, ideale për dashamirëset e një Atmosfere te ngrohte dhe relaksuese. Mënyra më elegante dhe më efektive për të mbrojtur mobiljet tuaja. Fantaszitë gjeometrike futen me stil ne te Errësira kontestet. Ne një Dhome gjumi klasike do te marrin ton formel dhe élégant, ne dhomën e gjumit ne stilin Nordik do te duket me e thjeshte.

KY Element Tekstil NUK Mund te mungoje ne dhomën tuaj te gjumit përkundrazi duhet te jete pikërisht AJO qe TI JAP Stil dhomës. Mund te Luani me fantazi ngjyrash por NUK duhet te Lini pas Dore comme matérialin. Shndroni MobileT tuaja të vjetra në moderne dhe të Reja. Jorgani Aloe Vera përbëhet nga dy Jorgan të cilët kapen me perçina: një Ylber sfumaturash, Duke luajtur me ngjyrat e rozës, Boje qiellit Merr forme me fantazi dhe me Shije etnike. Është mbulesa ne stilin Bohemian e CILA Mund te gjej ne dhomën e gjumit te një ArtistI, Gjithmonë ne kërkim te emocioneve te Reja. “Me JEP AQ shume emplois Edhe rehati sa NUK e imagjinoni dot…” Me blerjen e Dyshekut Dormeo frais Ju do të merrni dhuratë Shtresën Masazhuese në vlerë 11,990 Lekë! “per nje gjum te CETQ dhe te rehatshem zgjidhni…”.